Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в РУСЕ !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• доиде поговорихме видехме и бегачката ......чакаме април или маи да донесе документа от анджело за да докаже броя на магаретата без водача де малко грозно са препарира и си тръгна опиянен с мръсна газ ма тва е друга тема маи и после е малко .....

Comment

• Първоначално публикувано от 75 turbodelta Покажи съобщение
      доиде поговорихме видехме и бегачката ......чакаме април или маи да донесе документа от анджело за да докаже броя на магаретата без водача де малко грозно са препарира и си тръгна опиянен с мръсна газ ма тва е друга тема маи и после е малко .....
      а кога ще има нотариуси, куки, отцепени пътища
      Kappa SW
      Bravo GT
      Mondeo RS

Comment

• Първоначално публикувано от Ivo Mitkowsky Покажи съобщение
        а кога ще има нотариуси, куки, отцепени пътища
        струва ми се няма смисъл в цялата работа всичко е било вятър на зъбите маи маи

Comment

• Явно е имало ожесточен спор.Щом пича си е тръгнал с мръсна газ.
          Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

• Първоначално публикувано от DJ Vladic Покажи съобщение
            Явно е имало ожесточен спор.Щом пича си е тръгнал с мръсна газ.
            не нищо такова просто цивилизован разговор си беше към края на които шуми са препарира на масата във стил ..."ду ю риспект ми ?" след което са метна на коня и с мръсна газ пришпори 215 мулета в посока неизвестна нами

Comment

не нищо такова просто цивилизован разговор си беше към края на които шуми са препарира на масата във стил ..."ду ю риспект ми ?" след което са метна на коня и с мръсна газ пришпори 215 мулета в посока неизвестна нами
              що пак плюете по мене бе баце ами ти ако беше почнал на ракия от 11.30 ч. и до 18.00 беше омятал 700-880г. и след всичката тая ракия беше рендосал 3 бири щеше ли да си на моето положение ?мисля си нямаше да моеш да си тръгнеш.стига сте ме яли снощи като хвърлих ключа на масата що никой не се качи да ми пробва кошницата и да каже качвал ли се е на друга такава.
              Lancia Kappa 2.4 JTD SW

Comment

• нека да оставим пробването за някои ден по светло и не мокро че с тая мощност по тъмно мокро и мъгла инак аз със радост бих я тествал но пиенето и карането с мръсна газ .......това си е доста грозно и опасно за околните инак и аз самия често съм на маса но след това не сядам на бегачката и да плаша бабите по улиците

Comment

нека да оставим пробването за някои ден по светло и не мокро че с тая мощност по тъмно мокро и мъгла инак аз със радост бих я тествал но пиенето и карането с мръсна газ .......това си е доста грозно и опасно за околните инак и аз самия често съм на маса но след това не сядам на бегачката и да плаша бабите по улиците
                  ако си шофер (от 20 години) и имаш 600-700 хил. км. зад гърбът си не трябва да те бърка мъгла , мокър асфалт и мощен мотор трябва да си сигурен в себе си.Оправданието е признак на слабост и безсилие.
                  Lancia Kappa 2.4 JTD SW

Comment

• Първоначално публикувано от Shumaher Покажи съобщение
                    ако си шофер (от 20 години) и имаш 600-700 хил. км. зад гърбът си не трябва да те бърка мъгла , мокър асфалт и мощен мотор трябва да си сигурен в себе си.Оправданието е признак на слабост и безсилие.
                    ами аз не съм шофьор от 20 години нямам 600-700 хил км. и ме бърка да карам чужд автомобил в дадените условия а по принцип не се чувствам слаб ма щом казваш че е така няма да са караме ся
                    Last edited by 75 turbodelta; d.m.y г., 23:21.

Comment

• тука спора е як
                      бравооо турбо делта срещу историята шумахер

Код:
                      Ако ще карате бавно купете си немски кошник те и без това не вървят бързо ако ще правите рали ALFA ROMEO
                      ко ви са кара кола .... карайте немски кошник.... ко ви са седи по сервизи .... карайте алфа ромео
                      тва би бил правилния вариант на подписа ти
                      ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Абе и от колкото години да караш се си е опасно.А в твойто състояние не беше много добре да караш.

Comment

• Първоначално публикувано от davidoff_306 Покажи съобщение
                          Абе и от колкото години да караш се си е опасно.А в твойто състояние не беше много добре да караш.
                          това си ми е почти ежедневие в смисъл че ми де длучва доста често в такова състояние не тръгвам единственно на дълго(извъградско) в градът нямам проблеми имам предвид с куките
                          Lancia Kappa 2.4 JTD SW

Comment

това си ми е почти ежедневие в смисъл че ми де длучва доста често в такова състояние не тръгвам единственно на дълго(извъградско) в градът нямам проблеми имам предвид с куките
                            баце, остай проблема с куките проблема е с околните....

Comment

• Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщение
                              баце, остай проблема с куките проблема е с околните....
                              Явно не му пука за околните, и тез кадри по телевизията със жестоките катастрофи, пич по голям си от мен и от повечето но това със ставане от масата и качване на колата е непростимо ако ще и 2мил. колиметра да имаш, но защо ли да се учудваме каквито управляващите такъв и народа. И все пак не си прав
                              Kappa SW
                              Bravo GT
                              Mondeo RS

Comment

• Първоначално публикувано от Ivo Mitkowsky Покажи съобщение
                                Явно не му пука за околните, и тез кадри по телевизията със жестоките катастрофи, пич по голям си от мен и от повечето но това със ставане от масата и качване на колата е непростимо ако ще и 2мил. колиметра да имаш, но защо ли да се учудваме каквито управляващите такъв и народа. И все пак не си прав
                                въпрос на манталитет....

Comment

Working...
                                X